slider_1.jpgslider_2.jpgslider_3.jpgslider_4.jpgslider_5.jpgslider_6.jpgslider_7.jpg

OiC Remote Coach nu in onlineshop

Expertenforum ´pferdegerecht´ (paardvriendelijkheid)

pferdegerecht.gifExpertenforum ´pferdegerecht´ (paardvriendelijkheid) is op initiatief van Horst Becker gestart om de kennis van diverse experts bij paardenliefhebbers te brengen.

Op grote paardenbeurzen zoals de Equitana, Equitana Open Air, Pferd Bodensee, Pferd & Jagt e.a. heeft het forum een eigen stand waarin verschillende van onze referenten zich presenteren en openstaan voor alle vragen van het publiek. Tevens beschikt het forum over een eigen demo-ring voor live-demo's, en een ruim seminar-forum, waarin de referenten zich presenteren en m.b.h. Powerpointpresentaties of demo-films op een groot scherm hun systeem verduidelijken.

20070315AM 0282ForumHeuschmann1

Onder onze referenten zijn onder andere Dr. Gerd Heuschmann, dierenarts en auteur van Finger in der Wunde , een boek wat alle ruiters en amazones zouden moeten lezen. Binnenkort wordt dit boek gelukkig ook naar het Nederlands vertaald. Het boek verteld over de kwellingen in de dressuur´sport´ van tegenwoordig.

Andere referenten zijn o.a. Christine Stueckelberger,

NoorStuckel1(foto rechts gemaakt op Pferd Bodensee, waar Noor een demo reed met Christine Stueckelberger) Olympisch Kampioene Dressuur in 1976, Peter Kreinberg met zijn Gentle-Touch-Methode, Ingrid Klimke, de duitse dressuur- en eventing amazone , Sabine Lang met haar demo's Paard, hond en mens samen in 1 team, Wolfgang Hellmayr uit Oostenrijk met zijn vrijheids-dressuurpaarden en vele anderen, waaronder dierenartsen en zadelmakers. Op elke beurs waar het Forum aanwezig is, zijn zo'n tien verschillende referenten in het forum om u te woord te staan en met inspirerende demo's enthousiast te maken.

Website: www.expertenforum-pferdegerecht.com

© Horst Becker - Klassische Dressurausbildung mit ganzheitlichem Konzept, info@horstbecker.com